BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan mezarlıkta çiçek dağıttı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kurban Bayramı arifesinde kabristan ziyareti yapan vatandaşlara cüz ve çiçek dağıttı  

08 Temmuz 2022 17:21
Başkan mezarlıkta çiçek dağıttı

zmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kurban Bayramı arifesinde yakınlarının mezarını ziyaret eden vatandaşlara cüz ve çiçek dağıttı. Asri Mezarlık, Bağçeşme Mezarlığı ve Kabaoğlu Kent Mezarlığı’ndaki belediye stantlarını ziyaret eden Başkan Hürriyet, yakınlarının mezarını ziyaret eden vatandaşlara baş sağlığı dileyerek vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. 

“BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ”

Kabristanlık girişlerinde cüz ve çiçeklerini Hürriyet’ten alan vatandaşlar, “Bu ince davranışınızdan ötürü sizi tebrik ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz. Her bayram öncesi yaptığınız bu güzellikten çok memnunuz. Allah sizden ve belediye ekiplerinizden razı olsun. İyi ki varsınız. Hizmetlerinden ötürü sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadeleriyle Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.