banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit İlçe Kaymakamlığı provokasyona çanak mı tuttu?

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, bugün doğup büyüdüğü İzmit’e gelen Genel Başkanları Meral Akşener’in dolaştığı güzergahın trafiğe kapatılmaması nedeniyle İzmit İlçe Kaymakamlığı’na sert sözlerle yüklendi. 

26 Mayıs 2022 16:10
İzmit İlçe Kaymakamlığı provokasyona çanak mı tuttu?

Başkan Pelin Coştur Filiz’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Türkiye'nin en büyük 3. partisinin Genel Başkanı Meral Akşener bugün İzmit'e geldi. Üstelik Meral Akşener bu kentin evladı.

Genel Başkanımız Akşener'in gelişi öncesinde İzmit Kaymakamlığı ve İzmit Emniyet Müdürlüğüne güzergah ve toplantı alanıyla ilgili gerekli başvurular yapıldı. Ancak İzmit Kaymakamlığı onay vermedi.

İktidar Partisinin herhangi bir bakanı ya da Genel Başkanı geldiğinde neredeyse tüm şehrin trafiğinin alt üst olmasına onay verenler bu kentin evladına 1-2 saat için onay vermedi.

Genel Başkanımızın esnaf ziyareti için geleceği Alemdar Caddesi son dakikaya kadar trafiğe açık tutularak her türlü provokasyona açık hale getirildi.

Nitekim Genel Başkanımızı getiren İYİ Parti otobüsü Cumhuriyet Parkından Alemdar Caddesine döndüğünde bir vatandaş  aracını yolda durdurup onlarca trafik polisi ve Çevik kuvvet polislerinin arasında geçişe izin vermeyeceğini söyledi. Parti üyelerimizin ikazı ve polis kardeşlerimizin de araya girmesiyle provokatör uzaklaştırıldı. Orada hiç istenmeyen olaylar yaşanabilirdi. Bizi bu tür provokasyonlara açık hale getirenleri kınıyorum.

Cumhurbakanının Genel Başkanımız için söylediği "Bu millet haddini bildirecektir. Buradan ilk sinyali veriyorum" sözlerinin hemen İzmit'te karşılık bulması çok manidardır. Hiç kimsenin oyununa ve hiç bir provokasyona gelmeyeceğiz.

Ne kadar engel olmaya çalışsanız da artık çok geç. Genel Başkanımız için bugün Alemdar Caddesini dolduran coşkulu kalabalık milletimizin tercihini gösteriyor.

Şimdiki iktidar ve iktidarın memurları gidecek milletin iktidarı ve devletin memurları gelecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.