BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Eren ailesinin açılış heyecanına ortak oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Uzman Psikolog Asım Eren ile kızı Psikolog Aleyna Eren’in hizmet vereceği Psikoeren Terapi Merkezi’nin açılışına katılarak ailenin heyecanına ortak oldu 

02 Nisan 2022 15:52
Başkan Hürriyet, Eren ailesinin açılış heyecanına ortak oldu

Uzman Psikolog Asım Eren’in sahibi olduğu Psikoeren Terapi Merkezi, Körfez Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi No:120 adresinde hizmete açıldı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de Asım Eren’in kızı Aleyna Eren ile birlikte hizmet vereceği yeni kliniğini açılışına katılarak aileyi bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmadı.

KENTİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

Panik atak, konuşma bozukluğu, kekemelik, travma, aile ve çift terapileri, cinsel terapi, fobi tedavileri ve duygu durum bozuklukları konularında hizmet verecek olan kliniğin açılışı dualarla birlikte yapıldı. Açılışta konuşan Başkan Hürriyet, “Çıktığınız yolda sizlere sonsuz başarılar diliyorum. Rabbim, Aleyna kızımızın yolunu açık etsin inşallah. Umarım mesleğinde çalışanlarınla birlikte birçok hayata dokunursun ve mesleğinde nice başarılar senin olur. Klinik kentimize hayırlı ve uğurlu olsun. İhtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız için şifa olsun inşallah” 

EREN AİLESİNDEN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Başkan Hürriyet, “Yaptığınız iş insanın hayatına dokunmak, sıkıntısını gidermek ve ona el verebilmek adına çok kıymetli. Herkesin psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde böyle bir güzel kliniği kentimize kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Yeni kliniklerini açmanın heyecanını yaşayan Uzman Psikolog Asım Eren ile kızı Psikolog Aleyna Eren de açılışta kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.