BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nail Çiler’den Ramazan mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den Ramazan ayı mesajı. 

01 Nisan 2022 01:08
Nail Çiler’den Ramazan mesajı

İşte o açıklamanın içeriği:

Mübarek üç ayların sonuncusu, özlemle beklediğimiz, oruç ve arınma ayı olan Ramazan ayına bir kez daha sağlıkla ulaşmanın huzurunuzu yaşıyoruz.

Özel bir ay olan Ramazan ayı; dargınlıklarımızı unuttuğumuz, kardeşlik duygularımızın pekiştiği ve gelişinde mutluluk duyup gidişinde hüzünlendiğimiz, hayatın telaşından yakalayamadığımız tüm duygularımızı yaşamamız için bir fırsat; içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran, paylaşmayı, dayanışmayı ve gönüllere girmeyi hatırladığımız, manevi olarak sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatların sınırsız olarak verildiği bir aydır.

Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni eder; sıcak yuvalarımızdaki iftar sofralarında buluştuğumuz nice ramazanlara kavuşmayı dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.