BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA Çayırova’da önce kutlama, sonra toplantı

DEVA Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı 7 Kasım Pazar günü hem 1’inci yılını kutladı, hem de aynı gün İlçe Danışma Meclisi Toplantısını icra etti. 

10 Kasım 2021 05:06
DEVA Çayırova’da önce kutlama, sonra toplantı

Deva Çayırova 1’inci yıl etkinliği kapsamında 07 Kasım Pazar günü Fatih Caddesi’nde bulunan Kahve Deryası Restaurantta kahvaltılı bir organizasyon düzenleyerek, hem 1’inci yılını kutladı hem de ilk İlçe Danışma Meclisi toplantısını icra etti. İlçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve ilçe müfettişleri programda hazır bulundu. 

Programın son bölümüne İl Bakanı Adem Koç’ta katıldı. Birim Başkanlıklarının ve mahallelerin raporları alındıktan sonra kürsüye İlçe Başkanı Mehmet Saraç geldi. Saraç yaptığı konuşmada; Bundan tam 1 yıl önce ilçemizin siyasetinin yeni yüzleri ve yeni isimleriyle yola çıktık. Allaha şükürler olsun ki Deva ailemiz her geçen gün büyüyor. Toplumuzun her kesiminden partimize teveccüh var. Ülkemizin ve ilçemizin siyaseti artık değişiyor. Hangi algıyı yaparlarsa yapsınlar, hangi anketi yayınlarlarsa yayınlasınlar çaresi yok; gidecekler.

İlçemiz başta olmak üzere tüm Türkiye’de Deva kadroları emaneti teslim alacaktır. Bu değişim Deva Partimizin kurulmasıyla başlamıştır. Çünkü ülkemizin ve ilçemizin bütün sorunlarına çözüm bulacak, deva olacak kadrolar bizde dedi.

Daha sonra kürsüye İl Başkanı Adem Koç geldi. Koç yaptığı konuşmada; öncelikle ilçe teşkilatımızın 1’inci yılını tebrik ediyorum. Bu vesileyle de aynı gün içinde de Gebze ilçemizden sonra Çayırova İlçemizde de ilk İlçe Danışma Meclisi toplantımızı icra ediyoruz. Deva teşkilatlarımız çok aksiyonel ve efektif bir şekilde hareket etme kabiliyetini kısa zamanda kazandı. Bizler bir kadro hareketiyiz. Bu gayretlerin sonucunda milletimizin desteği ve Allah’ın yardımıyla ülkemizi bu sıkıntılı süreçten kurtaracağız. Ülkemizin bu kötü gidişine acilen dur demeliyiz. Bu işi yapabilecek deneyim ve kadro Deva Partimizdedir. Sorunları biliyoruz, çözümlerimiz hazır. İnsan onuruna yakışır bir ülkeyi hep beraber inşa edeceğiz dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.