BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Sezer polis olmaya hak kazanan gençlere üstün başarılar diledi

Başkan Sezer, Gölcük Belediyesi Spor Birimi Antrenörleri tarafından ücretsiz olarak açılan POMEM Sınavına Hazırlık Kursu’na katılan ve polis olmaya hak kazanan 20 gençle bir araya geldi, gençlere üstün başarılar diledi.  

05 Kasım 2021 14:26
Başkan Sezer polis olmaya hak kazanan gençlere üstün başarılar diledi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 27.Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’nı (POMEM) Gölcük Belediyesi Spor Birimi Antrenörlerinin görev aldığı ücretsiz hazırlık kursu ile kazanarak, polis olmaya hak kazanan 20 gençle bir araya geldi. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Gençlerle sohbet eden Başkan Sezer: “Hepsi birbirinden pırıl pırıl gençlerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, meslek hayatlarında üstün başarılar, hayat boyu da mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi. Gölcük Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan hazırlık kursunun sınavı geçmelerinde kendileri için en büyük şans olduğunu dile getiren polis olmaya hak kazanan gençler ise Başkan Sezer’e, antrenörlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.