BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Soyluçiçek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

30 Eylul 2021 09:16
Soyluçiçek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı

Başkan Soyluçiçek mesajında: “Dünya'daki yaşlı nüfusun giderek artması ve yaşlılara hak ettikleri değerin ve saygının gösterilmesi maksadıyla, “1 Ekim” tarihi Birleşmiş Milletler Teşkilatı tarafından 1990 yılında "Dünya Yaşlılar Günü" olarak ilan etmiştir.
 
Yaşlılarımız; toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtan, milli kültür değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olan değerlerimiz; aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını el üstünde tutmuş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş, bu sayede toplumsal birlik beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır.
 
Gerek aile gerek toplumsal yaşantımızda daima baş tacımız olan yaşlılarımıza her zaman sevgi ve hürmet göstermek toplumumuzun en önemli hasletlerinden biridir. Yaşlılarımız için günlük hayatı zorlaştıran koşulları kolaylaştırmak ve uyum sağlamalarında onlara yardımcı olmak konusunda bizlere büyük görevler düşmektedir. Yaşlılarımıza sahip çıkılmalı ve yaşlılarımızın mutluluğu için herkes elinden gelen katkıyı sunmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü tebrik eder, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür sürdürmelerini dilerim. Bu vesile ile tüm büyüklerimize saygı ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.