BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çınarlıdere’de sabah yürüyüşü

Derince’nin gözde mesire alanları arasında yer alan Çınarlıdere, hafta sonu ilçede düzenlenen sabah yürüyüşüne ev sahipliği yaptı 

22 Ağustos 2021 03:10
Çınarlıdere’de sabah yürüyüşü

Mesire alanları, dağ ve deniz manzarasıyla Kocaeli’nin en gözde yaşam alanlarından biri olan Derince, doğanın tüm renklerinin güzelliğini en güzel şekilde yansıtıyor. Derince’nin saklı cennetleri arasında yer alan Çınarlıdere Mesire Alanı da başta ilçe sakinleri olmak üzere kent içinden ve il dışından gelen vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Hafta sonları özellikle yürüyüşlere ev sahipliği yapan Çınarlıdere, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp, temiz hava almak isteyen vatandaşların uğrak noktaları arasında. Çınarlıdere Mesire Alanı’nda cumartesi sabahı düzenlenen yürüyüş ise önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katılımı ile gerçekleşti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.