BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA İl Başkanı Koç’tan Anneler Günü mesajı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç yayınladığı bir mesajla bütün annelerin anneler gününü kutladı. 

09 Mayıs 2021 12:38
DEVA İl Başkanı Koç’tan Anneler Günü mesajı

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Koç mesajında şunları ifade etti, “Annelik kutsal bir görevdir. Annenin çocuklarını yetiştirirken gösterdiği özen, yaptığı fedakârlık üzerinden onlarca yıl geçse de unutulmayacak önemde bir değerdir. Gelecek annelerimizin ellerinde şekillenecektir.
 
Bu nedenle milletlerin geleceğinde çok önemli bir yere sahip olan bütün annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum. Eminim ki bir annenin yeni doğmuş bir bebeğini kucağına aldığında hissettiği duygu kadar, insanı mutlu eden bir şey yoktur.Evlâdını ‘canım’ diyerek seven bir annenin mutluluğunu tarif etmeye kalksak, sanıyorum kelimeler yetersiz kalır. 
 
ANNELERİN YÜKÜ AĞIR
 
Değerli annelerimiz, vatanını, milletini seven, ülkesini müreffeh bir hale getirerek, dünyaya öncü ve örnek etme azmiyle çalışan nesiller, siz kıymetli annelerimizin ellerinde şekillenecektir. Çocuklarınızın gelişimleri üzerindeki tüm etkiler siz annelerimizin en kıymetli başarısıdır. Bugün kadına karşı şiddetten, ekonomik sıkıntılara kadar kadınlarımızın ve annelerimizin üzerinde çok ağır bir yük olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama inanıyorum ki, çok kısa bir zaman içerisinde bu dertler son bulacak, çünkü dert varsa DEVA’sı da vardır. Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.