BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kürşat Ayvatoğlu olayının üstünü örterseniz...

Uyuşturucu madde kullanırken görüntülenen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu hakkında Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

28 Mart 2021 05:12
Kürşat Ayvatoğlu  olayının üstünü örterseniz...

Ankara'da kokain çekerken görüntülenen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alınıp serbest bırakıldı.Bugün Ayvatoğlu, tekrardan gözaltına alındı. Sosyal medyada olaya tepki yağarken bir yorum da Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'tan geldi. 
 
Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından olaya ilişkin yorum yaptı. Dilipak, paylaşımında, "Hamza Kürşat Ayvatoğlu olayının üstünü örterseniz, kendi çocuklarınızı felakete götüren yolları da görmezden gelmiş olursunuz. Gün gelir o canavar sizi de vuru. Paranın izini sürün ilişkiler ağını çözersiniz. O izi sürerseniz,o yol sizi Şeytanın inine götürür. O yer yakınızda.Hamza Kürşat Ayvatoğlu nu kurtarmak, ilişkiler ağını görmezden gelmek, çok daha büyük felaketlere sebeb olacaktır. Onu kurtarmaya çalışmak, geleceğinizi karartacaktır. Onu kurtarmaya çalışacaklar mafia ve yolsuzluk çetelerinin suç ortağıdır." ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.