BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şanbaz Yıldız'dan 8 Mart mesajı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı. 

08 Mart 2021 14:14
Şanbaz Yıldız'dan 8 Mart mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyi, yalnızca ekonomik göstergelerle değil, insan haklarına ve özellikle de kadın haklarına verilen değerle ölçülmektedir. Kadınların toplumdaki yeri, erkeklerle eşit şartlara sahip olup olmadıkları, bu değerlendirmede çok önemli yer tutmaktadır.
 
Ülkemizde hem toplumsal cinsiyet eşitsizliğinden kaynaklanan, hem de bu eşitsizliği besleyen kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri vicdanımızı yaralamaya devam ediyor. İYİ Parti olarak kadınların kanunlarla tanınmış haklarının metinlerde kalmayıp gerçek hayatta uygulanabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. 
 
Kurucu genel başkanı bir kadın olan ve cinsiyet kotasına önem vererek daha kuruluş aşamasında kadınların siyasi hayatta varlığı için mücadele eden İYİ Parti'nin bir ferdi olmaktan gurur duyduğumu  bir kez daha belirterek, İYİler ve Cesurlar hareketimizin kıymetli lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde kadınların siyasi ve toplumsal hayatımızdaki yerinin öneminin her zaman yılmaz savunucusu olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.