BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gerçekten mutlu şehir Kocaeli mi?

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları haftalık toplantısı İl Gençlik Kolları Başkanı Necmettin İşlek’in riyasetinde il binasında gerçekleşti. 

16 Şubat 2021 21:00
Gerçekten mutlu şehir Kocaeli mi?

Geçtiğimiz günlerde ilimizde sıklıkla rastladığımız intihar olaylarıyla ile ilgili bir açıklama yapan İşlek’in konuşması şöyle;
 
Hepinizin malumu üzere üzülerek ifade ediyoruz ki, geçtiğimiz hafta şehrimizde 6 tane intihar vakası gerçekleşti. Dikkat çekici husus şudur ki; intiharlarının tamamının genç olmasıydı. Geçtiğimiz hafta ve ondan önceki aylarda meydana gelen intihar vakaları Kocaeli gibi ekonomisi ve sanayisi gelişmiş bir metropol şehirde bu denli intihar olaylarının artmaya başlaması içinde bulunduğumuz maddi ve manevi çöküşün apaçık göstergesidir. Ne olursa olsun her can bizim için çok kıymetlidir. Geldiğimiz noktada ise yıllardır hükümet ve icraat makamında olanlar maalesef vatandaşımızın yarasına merhem olamamıştır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ısrarla kullandığı ve şehrin muhtelif yerlerinde tabela olarak kullandığı "Mutlu Şehir Kocaeli” sloganı slogandan öteye geçememiştir. 
 
Bizler Yeniden Refah Partisi olarak aziz milletimizin takdiriyle iş başına gelir gelmez, vatandaşlarımızın maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmaları için var gücümüzle çalışacağız. Ekonomideki borç, faiz, zam, trafik cezası ekonomisi yerine Milli Kaynak Paketleri'yle üretim, istihdam ve ihracat ekonomisi modeline geçeceğiz. Aile ve sosyal politikalarla ilgili batı dayatması sözleşme ve anlaşmaları yırtıp atacağız. Örf ve ananemize uygun yerli ve milli yasalarla gelecek nesillerimizi ve aile kurumumuzu gözümüz gibi koruyacağız. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.