BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın İlkbahar Servis Kampanyası başladı!

Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın İlkbahar Servis Kampanyası başladı!  

16 Şubat 2021 08:36
Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın İlkbahar Servis  Kampanyası başladı!

Toyota sahipleri avantajlarla dolu 'İlkbahar Servis Kampanyası' ile bahara “bakımlı ve güvenle' girecekler. Toyota’nın ildeki en büyük bayisi olan,  Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya gelenler, sahip oldukları tüm Toyota modelleri için kampanyadan faydalanacaklar.
 
15 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında Toyota İlkbahar Servis  kampanyası başladı. Kampanyadan yararlanmak için Toyota’nın ildeki en büyük bayisi olan  Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya gelenler, sahip oldukları tüm Toyota modelleri için ücretsiz check-up’tan yararlanırken  fren balata ve diskleri, silecekler, amortisör ve debriyaj seti değişimlerini yüzde 25 indirimli olarak gerçekleştirebilecekler.
 
BAHARA BAKIMLI VE GÜVENLE GİRİN
 
3 yaş ve üstü Toyota modellerinde ise bakım işçiliği yüzde 30 indirimli olurken, Toyota Orijinal Motor Yağı ve Yağ Filtresi yüzde 20 oranında indirimli olarak değiştirilecek. Servis randevusunu hızlı bir şekilde “online servis” uygulamasından alabilecek olan Toyota sahipler indirim ve avantajlardan yararlanmak için tek yapmaları gereken araçlarını Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya götürmek olacak.
 
Adres: Körfez Mah., Karayolu Sk. No:24, 41001 İzmit/Kocaeli
 
Tel: 0262 333 52 92

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.