BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’nin caddeleri ışıl ışıl

Derince’de devam eden dekoratif aydınlatma çalışmaları ile Esentepe Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve Engin Caddesi, ışıl ışıl bir görünüme kavuştu 

08 Şubat 2021 07:33
Derince’nin caddeleri ışıl ışıl

Dekoratif Aydınlatma
 
Başkan Aygün yönetiminde projelerin bir bir hayata geçtiği Derince’de kent estetiğine değer katan çalışmalara da imza atılıyor. Henüz iki yıllık süreç bile dolmadan vatandaşlara söz verdiği 41 projeyi yüzde 60 oranında tamamlayan Başkan Aygün öncülüğünde Derince’de çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Kent estetiğine yönelik atılan adımlar kapsamında yapılan dekoratif aydınlatma çalışmaları ise Derince’ye artı değer katıyor. Başkan Aygün’ün talimatı ile başlatılan dekoratif aydınlatma çalışması ilçede ilk olarak Hafız Hasan Yılmaz Caddesi, İstasyon Caddesi, Dernek Sokak ve Şehit Nedim Küçük Sokak ile Denizciler Caddesi’nin kalan kısımlarında uygulanmıştı.
 
Ticari Yaşama Katkı
 
Derince genelinde gerçekleşen dekoratif aydınlatma çalışmaları ilçenin üç ana caddesinde daha devam etti. Yapılan çalışmalarla birlikte Esentepe Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve Engin Caddesi ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. İlçenin adeta siluetini değiştiren dekoratif aydınlatma çalışmaları aynı zamanda yapıldığı bölgelerdeki ticari hareketliliği de arttırarak, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Görsel güzelliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlayan uygulama, Derince genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde belirlenen program dahilinde etap etap devam edecek.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.