BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’li eski başkanla ilgili şok iddia!

AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Volkan Bozkır’ın piyasayı dolandırdığı ve ortadan kaybolduğu iddia edildi. 

18 Ocak 2021 09:50
AKP’li eski başkanla ilgili şok iddia!

2019’da AKP’den istifa eden eski Başkan Volkan Bozkır’ın piyasayı yaklaşık 5 Milyon TL dolandırdığı ve ortalıklarda gözükmediği iddia ediliyor. Kendisine ait olmayan kantinleri birden fazla kişiye usulsüzce sattığı öne sürülen Bozkır polisler tarafından da aranıyor. Dolandırılan kişilerden biri olan Onur Zaman, sosyal medya hesabından Volkan Bozkır’la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. 
 
İşte o paylaşımın içeriği: 
 
Kimilerinden borç para alan, kimilerinden senet verip araba alan ama borçlarını ve senetleri ödemeyen Volkan Bozkır'ı, alacaklılar (mağdur kişiler) her yerde kendisini aramaktadır. Onlarca insanı mağdur eden bu şerefsiz, emniyet mensupları tarafından da her yerde aranmaktadır. Piyasaya yaklaşık 5 milyon borcu bulunan bu şahıs, daha önce eşi ve ailesiyle birlikte kantin işletmeciliği yapıyordu. AKP içerisinde de onlarca insandan borç para alarak onları da mağdur etmiştir. Daha sonra AKP'den istifası istenmiştir. Bir kantini birden fazla kişiye satmış sonradan ortadan kaybolmuştur. Alacaklıları bertaraf etmek için, tüm mal varlıklarını eşinin üzerine yapmıştır. Eşini de formaliteden boşamıştır. Bu DOLANDIRICI ve ÜÇ KAĞITÇI şahsiyeti görenlerin, 155 POLİS 'I aramaları rica olunur.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.