BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eşme'ye yapılması kararı alınan düğün salonu ne oldu?

İYİ Parti Kartepe Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin Kocaağa, 2005 yılında Eşme'ye yapılması kararı alınan ama aradan geçen 15 yıla rağmen yapılmayan düğün salonuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kapatılan Eşme Belediyesi döneminde alınan bu kararı yerine getirmesi gereken kurum da; Kartepe Belediyesi. 

24 Aralık 2020 21:33
Eşme'ye yapılması kararı alınan düğün salonu ne oldu?

İYİ Parti Yerel Kartepe Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin Kocaağa'nın sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı o kinayeli mesajının içeriği şöyle:

Siyasette görev değişiklikleri , farklı partilerde HİZMET yarışı ,aynı parti içinde aynı BAYRAK yarışı olarak değerlendirilir. Başarılı bulunanlar göreve devam ettirilir sağ ol VAROL denir.
   
Bazen alınan kararların bir kısmı uygulanır,bir kısmı UNUTULUR.. Aynı bu kararda olduğu, 500 kişilik DÜĞÜN SALONU ve PAZAR YERİ yapılması kararı gibi.

Pazar yeri KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR belediyesi tarafından yapılmış ama DÜĞÜN SALONU unutulmuş..
   
HATIRLATMAKLA , verilen sözlerin tutulmasında , sorumluluk hissedenlerin harekete geçmesinde belki yararı olur. Kararı alanlar yorulmuş kenara çekilmiş olabilir.

Hizmette devamlılık ESAS ise ; Halen BAYRAK yarışını sürdürenlerde sağ ol VAROL beklentisi olanların ,hizmette kendini PARAlayanların olabileceğini düşünüyorum..
   
Eşme belediyesi tarih ,Eşme mahalle oldu. Yaşasın Kartepe belediyesi. Şimdi PİMİ çekip sorunu masaya bıraktık. . Artık bu kararın tamamlanabilmesi ,bir eksiğin giderilmesi için KOCAMAN bir BÜYÜKAKIN  girişimi başlatılır..
   
Millet pandemiyle uğraşırken DÜĞÜN SALONUNUN sırası mı diyecekler olabilir.. Demedi demeyin.Biz yarın pandemiyi de unuturuz .
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.