BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ali Güney tartışmayı uzatmak istemiyorum dedi

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

15 Aralık 2020 12:35
Ali Güney tartışmayı uzatmak istemiyorum dedi

İşte o paylaşımın içeriği: İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in "siyasi linç" söylemi ardına saklanıp, sorumluluklarını unutturmak isteyen bugünkü açıklamasından sonra söylenecek çok şey var ama hayvanseverlerimizin haklı mücadelesine gölge düşürmemek, yitip gitmiş canların acısına körükle gitmemek için bu tartışmayı uzatmak istemiyorum.

Bundan sonra sorumlular yargıya hesap verecek. Kendisine hatırlatmak isterim;  yalan ve iftiraların arkasına sığındığınız için bugün dünden daha zordasınız, yarın daha da zor durumda olacaksınız. Bu olayın tarafı hayvanseverlerin tepkisini yok sayarak bir yere varamazsınız. Size tavsiyem; iki yılda İzmit'i ne hale getirdiğinizi oturup bir düşünün. Kendinizi işinize verin, İzmit'e hizmet edin.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.