BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Esnaflarımızın görüşü bizim için çok önemli

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Yenikent Mahallesi’ndeki Eski İş Merkezi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. 

13 Aralık 2020 13:14
Esnaflarımızın görüşü bizim için çok önemli

Yenikent Mahallesi’nde Esnaf Ziyareti
 
Her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, esnafların önerilerini ve taleplerini yerinde tespit ediyor. Başkan Aygün, bu kez beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve Yasin Kayı, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Bostan, İlçe Yöneticisi Veysel Pala ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yenikent Mahallesi’ndeki Eski İş Merkezi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
 
Sıkıntılı Günler Geride Kalacak
 
Salgınla mücadele sürecinin tüm hassasiyetiyle devam ettiğini belirten Başkan Aygün, “Koronavirüs salgınına karşı hep birlikte mücadele ederek başarıya ulaşacağız. Güçlü sağlık altyapımız ve atılan doğru adımlar sayesinde sıkıntılı günleri geride bırakacağımıza inanıyorum” dedi. Esnaf ziyaretlerinin kendileri için olmazsa olmaz olduğunu belirten Başkan Aygün, “Esnaflarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Amacımız esnaflarımızla istişare etmek, fikir alışverişinde bulunmak. Kendilerine göstermiş oldukları samimi ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.