BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP'den yeni üyelik kampanyası

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kocaeli teşkilatları üyelik kampanyası başlattı. 

10 Aralık 2020 11:49
BTP'den yeni üyelik kampanyası

BTP Kocaeli il başkanlığında dün akşam pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıya BTP Kocaeli il Başkanı Muharrem Can, ilçe başkanları, BTP Genel Merkezi'nden teşkilat başkanı Lütfullah Önder,yardımcısı Ahmet Burak Güven ve insan kaynakları sorumlusu Ender Karabulut katıldı.

BTP Kocaeli İl Başkanı Can'ın selamlama konuşmasının ardından Teşkilat Başkanı Lütfullah Önder şöyle dedi: İnsanlık, insan merkezli bir model arıyordu, bu model Türkiye'den çıktı, Prof. Dr. Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli. Böylece Kapitalizmin tabutuna çivi çakılmış oldu.

MEM, ülkeleri ve bireyleri hiç kimseye muhtaç olmadan mükemmel bir hayat yaşatacak çok önemli gelir kalemleri, çözüm formülleri sunuyor.
 
Bu sebeple MEM, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın ifade ettiği gibi, sadece bir kitap değil, yol gösterici bir pusuladır.
 
Rusya ve Çin başta olmak üzere 4 milyar nüfusa sahip BRICS devletleri bu pusulayı takip ettiler ve Kapitalizmin boyunduruğundan hızla kurtuldular. 
 
Darısı Türkiye'nin başına.Biz böyle mükemmel bir proje ve kadroya sahibiz ,bu güzel fikir ve projeleri tüm Kocaeli'de her bir evden en az bir BTP li olacak şekilde yeni üye çalışmaları başlatıyoruz en kısa zamanda 1000 lerce üyemiz olacaktır. Allah hepimize başarılar nasip etsin dedi.

BTP Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can'da tüm ilçe başkanlarımız ve il yönetimimiz gece gündüz çalışarak hedeflerimize varacağız dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.