BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Önce eşi ve oğlunu, sonra kendini öldürdü

İzmit'te bir koca dehşet saçtı. Önce eşini ve oğlunu öldürdü, sonra aynı silahla intihar etti. 

13 Kasım 2020 08:03
Önce eşi ve oğlunu, sonra kendini öldürdü

İddialara göre İzmit Erenler Mahallesi Keskin Sokakta oğlu Suat Özkan(26) ile birlikte aynı evde yaşayan Serap Özkan(44) tam uyumaya hazırlandığı esnada boşanma aşamasında olduğu eşi Veysel Özkan(54) geldi.

Veyzel Özkan konuşmak istedi ve eve girdi. Salona geçen ve konuşmaya başlayan çift arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Çok öfkelenen Veysel Özkan, çantasının içinden pompalı tüfeği çıkardı önce eşi Serap Özkan’a, ardından oğlu Suat Özkan’a ateş etti. Daha sonrada aynı tüfekle hayatına son verdi. Anne, oğul ve baba hayatlarını kaybetti. 

Veysel Özkan'ın boşanma aşamasında olduğu eşinin şikayetiyle mahkemeden çıkan evden uzaklaştırma kararı nedeniyle çok kızgın olduğu ve akrabalarına öldüreceğim onu, öldüreceğim dediği de gelen bilgiler arasında. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.