BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Gölcük esnafı dinledi

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, başkan yarımcısı Tevfik Şengönül ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

10 Ekim 2020 05:19
Gelecek Gölcük esnafı dinledi

Protokol ve sivil toplum örgütleri ziyaretlerini sürdüren Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, esnaf ziyaretlerine başladı. Pandemi nedeniyle ziyaretleri az kişiyle yapıp, kısa tutmaya özen gösteren başkan Güner, esnafın dertleriyle dertlenmeye geldiklerini söyledi.
 
Virüs salgını nedeniyle uzun süre kapalı kalan işyerlerinde zor günler geçirdiklerini belirten esnaflar, verilen kredilerin geri ödemelerinin geldiğini ancak ödeyecek durumlarının olmadığını söylediler. Vergiler ve aldıkları kredi ya da borçlar nedeniyle iflas etme noktasına geldiklerini belirten esnaf, acil çözüm bulunmasını istediler.  
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.