BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'de o eski yönetici teşkilatlara ayar verdi!

AKP'de il ve İzmit ilçe teşkilatlarında bir dönem yönetici olarak da görev yapan Erdoğan Şentürk, sosyal medya hesabı üzerinden isim vermeden İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in değiştirilmesi gerektiğinin dillendirilmesi adına teşkilatlara ayar verdi. İl Yönetim kurulu üyesi Zeki Canşi'de yine isim vermeden fakat Şentürk'ü kastederek Teşkilat mensubu olma bilinci, sosyal medya üzerinden ahkam keserek yapılmaz' dedi.  

09 Ekim 2020 18:24
AKP'de o eski yönetici teşkilatlara ayar verdi!

AKP Kocaeli İl Başkanlığı koltuğunda oturan Mehmet Ellbeş mümkün olduğunca polemiklerden uzak durmaya özen gösteriyor. Siyasetin iyice kirlendiği bir dönemde Ellibeş'in bu tavrı olumlu da karşılanıyor. Lakin belli ki tam tersini düşünen ve başkanın her gün muhalefet partilerine atar gider yapması gerektiğini düşünenlerde var.
 
AKP'nin eski yöneticilerinden Erdoğan Şentürk isim vermedi ama İl Başkanı Mehmet Ellbeş'in kongrede değiştirilmesi gerektiğinden bahsetti.
 
İşte Erdoğan Şentürk'ün o mesajının içeriği:
 
Ak partimizde 12 ilçe seçimleri tamamlandı şimdi sırada il başkanlığı var geçiş dönemi başarıyla yönetildi ve artık sırada  heyecan verici ilçeleri harekete geçirecek zaman zaman gündemi belirleyecek ilin gerçek patronu olacak   ve özellikle Kocaeli iyi tanıyan ve koltuğa güç katacak  birilerinin göreve gelmesi dileğiyle. Tabiki bu yazımı beğenmek zor ama bu benim şahsi görüşüm...

 
Öte yandan İl Yönetim Kurulu üyesi Zeki Canşi'de yine isim vermeden teşkilatlara mesaj verdi.
 
İşte Zeki Canşi'nin o paylaşımının içeriği: 
 
Ak Parti il başkanlığına ilişkin hariçten gazel okuyarak teşkilat mensubu olunamaz. Teşkilat mensubu olma bilinci, sosyal medya üzerinden ahkam keserek yapılmaz. 
 
İlgili kurullarımız var ve sorunlarımız bu kurullarda dile getirilir. Parti disiplini bunu gerektirir. Kaldı ki, bizim il başkanlığı sorunu gibi bir sorunumuz yoktur.
 
İnteraktif bir yönetim anlayışı hiç bir zaman bugünden daha belirgin olmamıştır. Kolektif çalışma metodu tüm kurum ve kurullarıyla işleniyor. Dolayısıyla dereyi geçerken at değiştirme gibi bir yanılgının içine girmeyecek kadar bir ferasete sahibiz. Herkes rahat olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.