BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sınav için gittiği Aydın'daki otelde intihar etti

İlimizde ikamet eden genç bir kız sınav için gittiği Aydın'daki otelde kahvesinin içine siyanür dökerek canına kıydı. 

19 Ağustos 2020 06:21
Sınav için gittiği Aydın'daki otelde intihar etti

İddialara göre Kocaeli'de ikamet eden ve bir süredir Bodrum'daki bir otelde çalışan Eylül Kaçanoğlu (27),  Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü'nden mezun olduğu Adnan Menderes Üniversitesi'nde yapılacak yüksek lisans sınavı için Aydın'a gitti.
 
Aydın'da bir otele yerleşen genç kızın uzun süre odadan çıkmamasından şüphelenen görevliler içeri girdiklerinde Eylül Kaçanoğlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Genç kızın içtiği kahvenin içerisine siyanür dökerek intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Genç kızı intihara götüren nedenler bilinmiyor, soruşturma sürüyor. Eylül Kaçanoğlu'nun içine kapanık biri olduğu anne ve babasının yıllar önce boşanması nedeniyle babasıyla kaldığı da gelen bilgiler arasında.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.