BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli'deki muhalefet partileri ne işe yarar?

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş ilimizdeki muhalefet partilerinin temsilcilerini eleştirdi. 

04 Ağustos 2020 09:38
Kocaeli'deki muhalefet partileri ne işe yarar?

Bahri Odabaş'ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: Yaklaşık bir aydan beri, Türkiye tarihine ilk defa geçecek bir olay yaşanıyor. AKP'li Belediye Başkanı tarafından caminin suyu kesliyor. Muhalefet partilerinden tık yok.
 
Sivil toplum kuruluşu olarak, aynı zamanda manevi ve sosyal değerlere önem veren bir vatandaş olarak bizzat suyu kesilen İzmit Mehmetalipaşa camiine giderek yetkililerden bilgi aldım.
 
Yıllardan beri süren bir savaş varmış, AKP içinden çıktığı Milli görüş camiasından Selam TVi Akp ye destek vermediği için kafayı takmış. Diz çöktürmek için önce Selam TV yi kapatmış, yetmemiş, Selam Tv nin sahipleri aynı zamanda Mehmetalipaşa camisinin de Vakıf yöneticileri olması hasebiyle, camiyi yıkıp intikam almak için başvurmadıkları yol kalmamış. 
 
Devletin tüm kurumlarını üzerine salarken, iddialara göre suikastlar vs. birbirini takip etmiş. En sonunda önce caminin suyunu kesmişler, peşinden Müftülük tarafından İmam ve
 
Müezzinler alınarak cami boşaltılmış, Muhalefetten tepki gelmeyince caminin yıkımına kadar işin uzayacağı belli….Sonuç olarak düz bir mantıkla bakarsak, 99 Depreminde çoğu camilerde olduğu gibi camiye az hasarlı raporu verilmiş, güçlendirme yapılarak 21 yıldan beri cami ibadete açık.

Bu arada AKP'li Belediye, caminin yanına yeni bir cami başlamış fakat halk camiye sahip çıkmadığı için cami inşaatı tamamlanamıyor.Çok kurnaz olan AKP Yöneticileri, bir taşla çok kuşlar vurmaya alışık olduğu için,

1.AKP Yİ DESTEKLEMEYENLERDEN İNTİKAM ALMAK DİĞERLERİNE DE GÖZ
DAĞI VERMEK,

2.CAMİYE YIKIM KARARI ÇIKARTIP,YIKARAK VAKFA BİR KURUŞ ÖDEMEMEK, 3.CEMAATI BEZDİRİP ZORLA KENDİ YAPTIKLARI CAMİYE GÖNDEREREK CAMİYİ ONLARA TAMAMLATMAK. Bunlar benim ilk anda aklıma gelenler, Kurnaz AKP liler çok daha şeyler düşünmüşlerdir.
 
Buradan muhalefet partilerine sesleniyorum, özellikle CHP yöneticilerine, AKP, CHP CAMİLERİ AHIR YAPTI, BİZ AKSİNİN YAPACAĞIZ DYE DİYE İKTİDAR OLMADI MI? İlk önce CHP Yöneticilerinin bu olaya tepki göstermesi gerekmiyor mu? Bu kadar önemli bir konuyu değerlendiremiyorsanız HALK SİZE NASIL GÜVENİP İKTİDAR YAPACAK?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.