BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOÜ'deki o akademisyen CHP Parti Meclisi'ne aday

İlimizde çok tanınan Öğretim Görevlisi Doç Dr. Ehlinaz Torun Kayabaşı hafta sonu Ankara'da gerçekleştirilecek CHP kurultayında Parti Meclisi'ne (PM) aday olduğunu açıkladı.  

21 Temmuz 2020 18:11
KOÜ'deki o akademisyen CHP Parti Meclisi'ne aday

Daha önce CHP'den Kocaeli Milletvekilli adayı olan Ehlinaz Torun Kayabaşı, akademisyeni kimliği ve parti eğitmeni sıfatıyla çok boyutlu bilgi birikimine sahip saygın bir isim.

CHP Kocaeli Örgütü'nün PM adaylığı konusunda Ehlinaz Torun Kayabaşı'na destek verdiği de gelen bilgiler arasında.
 
Kayabaşı, bilgi birikimiyle iktidar yürüyüşünde CHP'ye katkıda bulanacağına gönülden inandığının altını çizdi ' Bu adım bizim görev bilincimizdir, ülkemize olan borcumuzdur' dedi.
 
EHLİNAZ TORUN KAYABAŞI KİMDİR?

24. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı olan Doç. Dr. Ehlinaz Torun Kayabaşı, 1966 Artvin/Şavşat’ta doğdu. 1982 yılında Şavşat Lisesini bitiren Torun Kayabaşı, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu.

1994-2004 yılları arasında Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomi Bölümü, Tarım Politikası ve Yayım Anabilim Dalında Yüksek Lisans ve Doktora Programını tamamladı.

1994-2004 yıllarında Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde Proje Kontrol Mühendisi olarak çalıştı. 2004-2006 yılları arasında Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü A.P.K. Daire Başkanlığında Baş Mühendis olarak görev yaptı. 2006 yılında adı geçen kurumdan ayrılarak Kocaeli Üniversitesi’nde Yrd. Doç. Dr. unvanıyla öğretim üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Hali hazırda Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünde Doç. Dr. olarak görevine devam eden Torun Kayabaşı, İngilizce biliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.