BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti'nin Genel Başkanı Koray Aydın mı?

Kongreler sürecine girilen İYİ Parti'de şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Bazı teşkilatlar Koray Aydın'cı bazıları da Meral Akşener'ci. İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener ama bu partinin bir ilçe başkanı Koray Aydın'ı Genel Başkan olarak görmek istiyoruz diyebiliyor. 

12 Şubat 2020 19:10
İYİ Parti'nin Genel Başkanı Koray Aydın mı?

İYİ Parti'de iki başlılık var. Bir tarafta MHP'den gelen ülkücüler diğer tarafta merkez sağ partilerde görev yapmış demokratlar. İYİ Parti'deki MHP kökenli bir yöneticiye 'Koray Aydın Genel Başkan olacak' diye zarf atın 'İnşallah karşılığını alırsınız.' 
 
Olur mu öyle şey? Bizim Genel Başkanımız Meral Akşener demezler. Akşener bunların farkında mı? Eğer farkındaysa Koray Aydın'a sen ne yapmak istiyorsun diye neden sormuyor? Bu da ayrı bir merak konusu.
 
İYİ Parti'de özellikle İl Kongresinde mevcut Başkan Şanbaz Yıldız'ın karşısına bir aday çıkacağına dair bilgiler geliyor. Yine 8 eski kurucu ilçe başkanının ortaklaşa hareket ettiği de biliniyor. 
 
Kendi içinde bile ikiye bölünen İYİ Parti bu yapıyla nasıl büyüyecek? Düşünen yok. Eğer bu dağınıklık ortadan kaldırılmazsa ilk seçimde İYİ Parti bırakın barajı aşmayı yüzde 5 oy bile alamayacak duruma gelebilir.

Öte yandan akrabaların delege yapıldığı ve kurucu isimlere delege listelerinde yer verilmediğine dair kulaktan kulağa yayılan iddialarda birilerinin 'koltuğu kaptırmayayım' düşüncesi içinde olduklarının açık bir göstergesidir. 
 
İYİ Partili yöneticilerin AKP'ye akraba ve yandaş partisi derken iki kere düşünmeleri gerekiyor. Aksi halde birleri de 'Yok birbirinizden farkınız' diyebilir!

İşte Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal'ın önce paylaşıp sonra hemen sildiği o mesajın görüntüsü:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.