BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'de ilçe başkanları değişecek!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş il danışma kurulunda yaptığı konuşmada ilçe başkanlarının değişeceğinin mesajını verdi. 

01 Şubat 2020 23:07
AKP'de ilçe başkanları değişecek!

Antikkapı Restutant'ta gerçekleştirilen toplantıda, ilçe kongreleri öncesi son danışma kurulunda buluşan AKP’liler partinin kongrelerinde ilçe başkanlarının akıbetini merak ediyordu. İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada değişimin olacağını belli ederken: “Delege seçimlerinden sonra kongrelerimize 23 Şubat’ta başlayacağız. Geçmişten bu yana görev yapan tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 12 kardeşimiz samimiyetle görevlerini yapıyor ve yapmaya devam ediyor. Emeklerine sağlık. Gönül ister ki 12’si ile devam edelim. Yarın yapılacak kongrelerde seçilecek ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli teşkilatlarının içinden olacaktır. Bu ailenin bireyleri olacak. Bu anlayışla kongre sürecini yürüteceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.