banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Evine icra geldi, kefil olduğu esnafın dükkanını bastı

Kandıra'da bir esnafa kefil olan Necmi D. (55) evine icra gelince çileden çıktı ve av tüfeğini alıp o esnafın işyerini bastı. 

11 Aralık 2019 00:33
Evine icra geldi, kefil olduğu esnafın dükkanını bastı

Silahla işyerini basma ve rehin alma olayı Kandıra'yı karıştırdı. Özel Harekat'da olay yerine gitti.  İddialara göre Necmi D., berberlik yapan Kerem Ç.'ye bankadan kredi çekerken kefil oldu. Kerim Ç. borcunu ödemeyince Necmi D.'ye haciz geldi.
 
Bu durum Necmi D.'yi çileden çıkardı. Silahını alıp Kerem Ç.'nin dükkanını bastı. Kerem Ç. bir şekilde kaçtı. Olay yerine polisler gidince teslim olmayan 've yere benzin dökerek banka müdürü ve Kerem Ç.'yi getirin. Yoksa  burayı yakacapım diye bağıran Necmi D.'nin kendisine ve çevresine zarar verebilme olasılığı nedeniyle hemen baskın yapılmadı.
 
Uzun süre ikna etmek için çaba gösterildi. Her türlü ihtimale karşı da itifaiye ekipleri olay yerinde hazır bekletildi. Saatlerce polise direnen Necmi D. olay yerine annesi gelince tüfeğini bırakarak teslim oldu. Gözaltına alınan Necmi D. sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.