Bilindiği gibi Gölcüklü Mehmet Avcı 10 Kasım'da Anıtkabir'de Tayyip Erdoğan sloganları atan gençlere küfür etmişti. Sosyal medyada paylaşılan küfürlü videodan sonra gözaltına alınan Avcı halkı kin ve düşmanlığa sevk etme suçundan hapse atılmıştı.
AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in de aralarında olduğu çok sayıda yönetici bugün Kocaeli Adliyesi'ne gidip Mehmet Avcı hakkında suç duyurusunda bulundu. Başkan Ellibeş adliye çıkışında şöyle konuştu:
Bu şahsın çirkin sözleri partimizde çok büyük öfkeye neden olmuştur. AKP'liler ve onların eş ve çocuklarına dil uzatan bu şahsın cezalandırılmasını istedik. Bu tür saldırılar demokratik barış ortamını zedeler ve toplumsal istikrarı yok eder. Kocaeli'de 300 bin, Türkiye'de 10 milyon teşkilat mensubumuz adına bu davanın takipçisi olacağız.
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı







