BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DYP Kocaeli'de ayağa kalkıyor

Uzun süredir teşkilatlarında boşluklar olan DYP'de örgütlenme adına yeniden atağa geçildi. 

10 Kasım 2019 06:12
DYP Kocaeli'de ayağa kalkıyor

DYP Türkiye genelinde örgütlenme atağı başlattı. Bu anlamda Kocaeli'de de ciddi adımlar atıldı. Derince'de ikamet eden Serbet Muhasebeci Mali Müşavir Dündar Ali Mercan Kocaeli İl Başkanlığı koltuğuna oturdu ve 24 kişilik İl Yönetim kurulu da Genel Merkez tarafından onaylandı.

 
İzmit, Derince ve Körfez ilçeye yeni başkanlar atandı. Kadir Dündar Derince İlçe Başkanı, Murat Süer İzmit İlçe Başkanı ve Gülhan Karahan Körfez İlçe Başkanı oldu. Diğer ilçelere de kısa sürede yeni başkanların atanması bekleniyor.
 
Tansu Çiller ve Süleyman Demirel döneminde de DYP'de yönetiiclik yapan İl Başkanı Dündar Ali Mercan; İzmit'in merkezinde yeni il binası için yer kiralacağının altını çizdi.
 
Mercan şöyle konuştu: 'Ülkenin sorunlarına ve sıkıntılarına çözüm için sahaya indik. Daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir Kocaeli için tüm ekip arkadaşlarımızla işbaşındayız. Doğru yolda yola devam. Halkın içinde olacağız ve Kocaeli'nin sorunlarının da takipçsiyiz.'Öte yandan DYP'li yöneticiler sabah saatlerinde İzmit Saat  Kulesi altındaki Atatürk Anıtı'na giderek saygı duruşunda da bulundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.