BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti'de şok istifa!

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve merkez sağ demokrat kimliği bilinen Nazmi Ertuğral İYİ Parti'den istifa etti. 

23 Ekim 2019 12:46
İYİ Parti'de şok istifa!

İYİ Parti'nin İzmitli Genel Başkanı Meral Akşener'e sempatisi ile bilinen yıllarca DYP saflarında Akşener'le siyaset de yapan Ertuğral, İYİ Parti'den istifa etti. 
 
Ertuğral'ın yakın dostlarına 'Ben Meral Akşener'i seviyorum. Saygı duyduğum bir isim fakat partiye hakim olamadığı son kurultayda ortaya çıktı. İYİ Parti'de demokratlarda kendilerini dışlanmış hissediyorlar. Merkez sağ demokrat taban olmadan Türliye'de hiç bir partinin iktidar olması mümkün değil. İYİ Parti iknci bir MHP haline getirildi. Meral Akşener gibi tarihi bir şansı da heba ettiler' dediği de biliniyor.
 
İşte Nazmi Ertuğral'ın istifa ile ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği: 
 
 
Sevgili dostlara duyurumdur.
 
Çoğunuzun bildiği gibi daima, ilkeli, demokrat, özgürlükçü ve ülkemin hayrına olacağına inandığım her konuda stk larda, siyasette, iş ve sosyal yaşamda elimden gelen fikri ve bedeni katkıyı vermeye çalıştım.
 
Ülkemin geldiği son duruma ve siyasetteki çürümüşlüğe çok üzülüyorum.
 
Bu kaderi değiştirecek zihniyetin ve vizyonun ne iktidar ne de mevcut muhalefet yapısında olmadığı ve topluma sadece umutsuzluk verdiği inancı ile şu andan itibaren tüm siyasi partiler ile yasal ilişkimi kesmiş bulunuyorum.
 
Dostluklar baki dir.
 
Bundan böyle, satan değil üreten, korkan ve susan değil konuşan, hakaret yiyen değil, onurlu bir devletin gereğini yapan, bölen değil birlestiren, korkulan değil Baba gibi şefkat ve güven duyulan bir Türkiye' nin ancak Demokrat sentez bir siyasetle ve milli merkezde bir buluşma ile gerçekleşebileceğine inanıyorum.
 
Hakaret eden, aldatan, aldanan değil, gençlerine umut veren, ne giyimi ne yaşam tarzı ne farklı düşüncesi, ne de inancı ile uğraşmayan, özgürlükçü ve üretici bir Milli Demokrat siyaset peşinde koşacağım.
 
Gücüm yeter, yetmez bilemem, ama en azından bir tuğla koyarım.
 
Mevcut siyaset, bir çürüme sürecine girmiş, vadesi dolmuştur.
 
Bu süreç yaşanacak, Türkiye bir süre sonra, bagajı temiz, daha genç, yeni hikayeleri olan vizyonla yeni siyasetini ve liderlerini bulacaktır.
 
Bu vesile ile bundan böyle Fikirleri ve vizyonları ile; 

Milli liderim M.Kemal Atatürk,
 
Siyasi rehberim ise, üreten ve konuşan Turkiye'nin efsane siyasi lideri S.Demirel olacaktır.

Özeti aşağıdadır.

Saygı ve sevgilerimle.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.