BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'liler İzmit'te de ikiyüzlü!

İzmit'te araç alınması için kredi çekilmesine karşı çıkan AKP'liler, Derince ve Başiskele'de farklı tavır sergiledi. Bunun nedeni? İzmit'te seçimi kaybetmiş olmaları. İzmit'te halkın menfaatlerini korumak için çaba gösterdiklerine dair palavra sözlerine itibar eden de yok. Sadece kendi siyasi kaygılarıyla hareket ediyorlar. İzmitliler bu samimiyetsizliğin ve ikiyüzlülüğün de farkında. 

25 Eylul 2019 00:34
AKP'liler İzmit'te de ikiyüzlü!

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz'in aynı konuyla ilgili yaptığı açıklamanın içeriği şöyle: AK Parti İzmit Belediye Meclis üyeleri İzmit Belediyesi'ne kredi çekilerek çöp kamyonu alınmasını reddetmişlerdi. Oysa, AK Parti'nin Derince ve Başiskele Meclis üyeleri aynı işlemi kendi belediyelerinde onayladılar.
 
Bu çifte standart AK Parti'nin tüm ülkede olduğu gibi insanları ayrıştıran ve kutuplaştıran politikasının sadece yereldeki bir yansımasıdır. Halka hizmetin temeli olan belediyecilikte bile halkın gereksinimlerini düşünmeyip senden-benden ayrımcılığı yaparak siyaset yapmaya çalışması, AK Parti'nin tüm Türkiye'de neden artık ülkemizi yönetemeyecek duruma gelip oylarının eridiğini hala anlamadıklarını gösterir.
 
İzmit halkı, AK Parti'nin kişisel ve kurumsal hezeyanlarına sessiz kalmayacak kadar bilinçli insanlardan oluşur ve zamanı geldiğinde gereğini yapar.  Daha öncede, mahallelere kreş yapılması projesini ve sokak hayvanları için barınak yapılmasını engelleyen AK Parti'li belediye meclis üyelerini İzmit halkının iyliğini, temizliğini ve refahını düşünmeye davet ediyoruz. Çifte standartı ve senden-benden ayrımcılığını bırakın artık ve İzmit halkının yanında olun. Konu CHP Belediyesi, ya da Fatma Kaplan Hürriyet konusu değildir. Asıl konu İzmit halkına hizmettir. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.