BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti kurultayında şeytani tezgah!

İYİ Parti kurultayında Genel Başkan Meral Akşener anahtar liste bile çıkarmamış ve delegeleri tercihte serbest bırakmıştı. Koray Aydın ise bu boşluğu iyi kullandı. Delegelere talimat vererek kendi ekibine oy vermelerini sağladı. Bu durum tepkilere neden oldu. İlimizden Cumali Durmuş da GİK'e Koray Aydın sayesinde girdi. 

06 Ağustos 2019 12:10
İYİ Parti kurultayında şeytani tezgah!

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Koray Aydın ve Cumali Durmuş'a haydut dedi. İşte İYİ Partililerin sosyal medya düzeyinde paylaştıkları o mesajların bir bölümü.





İYİ PARTİMİZİN 3 ağustos kurultayı , yine koray aydın ve ekibinin siyasi dümen ve şeytanlığı ile kazandığı kongre olmuştur. ipin ucu puştun eline verildi ise,  sonuç hüsrandır. DİKKAT EDİNİZ, LİSTENİN 110.  SIRASINDA koray aydın ve devamı 50 kişi yani 110-160 arası korayın listesi olarak BİRARADA yazılmıştır. yani ÇARŞAF LİSTE içinde ve fakat özel oluşturulmuş  BLOK OLARAK YAZILMIŞTIR. bunu sağlayan da divan başkanı musavat dervişoğlu olmuştur. böylece korayın blok listesinin '' AYARLANMIŞ '' delegelerce kolaylıkla bulunması  SAĞLANMIŞTIR.                                                     

SONUÇTA  KAZANAN YİNE SİYASET KAŞARI KORAY VE ÇETESİ OLUŞTUR. koray ve çetesi böylece GİK. e hakim olmuştur. ŞİMDİİİ, İYİ PARTİLİLER OLARAK BEKLİYORUZ, ŞAYET koray aydın YENİDEN TEŞKİLAT BAŞKANLIĞINA ATANIR İSE; BURADAN ŞİMDİDEN UYARIYORUM Kİ, İYİ PARTİMİZ MAALESEF ASLAA MUVAFFAK ETTİRİLMİYECEKTİR. ZATEN KORAYIN İÇİMİZDE OLMASININ YEGANE SEBEBİ VE KORAYIN MİSYONU BUDUR. EVET genel başkanımız sn. MERAL AKŞENERDİR-LİDERİMİZDİR , VE FAKAT MAALESEF İYİ PARTİMİZİN teşkilat İDARESİ VE İRADESİ, aday belirleme ve partiyi yönetme iradesi  TAMAMEN koray aydın ve çetesindedir. BU TEHLİKENİN BİR AN EVVEL ORTADAN KALDIRILIP, İKTİDAR YOLUMUZUN AÇILMASI SN. GENEL BAŞKANIMZDAN TALEBİMİZDİR. çünkü HÜR İRADENİN ÖNÜ ŞEYTANCA TEZGAHLA KESİLMİŞTİR.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.