BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Maaşına zammı eleştirenlere edepsizler dedi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'nun ilk toplantısında kurul üyelerinin maaşlarına zam yapılması kararı verilmişti. Kurul üyesi Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında maaşlarına zam yapılmasını eleştirenlere "edepsizler" dedi.  

01 Temmuz 2019 17:55
Maaşına zammı eleştirenlere edepsizler dedi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısına zamla başlamıştı. Alınan kararla kurul üyelerinin maaşları 13 bin liradan 18 bin liraya çıkarılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın G-20 Zirvesi için Japonya’ya hareketinden önce yapılan ve bir saat süren toplantıya, AKP’li TBMM eski Başkanları da olan YİK üyeleri Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin ile ANAP’lı eski Başkan Yıldırım Akbulut da katılmıştı.

Dün akşam Habetürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programına katılan Bülent Arınç ise, YİK üyelerinin maaşına 5 bin TL'lik zam yapılmasını eleştirenlere "edepsizler" dedi. Arınç'ın bu ifadesi, sosyal medyada tepkiye neden oldu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.