BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gönül: Bu ekip İzmit’e sevdalı

İzmit’in 102 mahallesini sokak sokak gezerek hemşehrileri ile buluşmaya devam eden İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kuruçeşmeliler ile mahalle mitinginde buluştu. 

27 Mart 2019 12:29
Gönül: Bu ekip İzmit’e sevdalı

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kuruçeşme’de Mahalle mitingi yaptı. Kuruçeşme Meydanı’nda gerçekleşen ve büyük coşkunun hakim olduğu mitingte başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, il ve ilçe yönetimleriile meclis üyesi adayları eşlik etti. Coşkulu halka seslenen başkan adayı Gönül konuşmasında, “Bu ekip gerçekten İzmit’e sevdalı bir ekip” dedi. Konuşmaların ardından Kuruçeşme İrtibat Bürosu’na gidilerek vatandaşla bir süre daha sohbet edildi. 
 
 
HİZMETLER KESİNTİSİZ ARTARAK EDECEK
 
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Bugün gönlünüzü açtığınız coşku ve heyecanla bizleri karşılayan Kuruçeşme,31 Mart’ta da bizleri asla yalnız bırakmayacaktır. Kuruçeşmeliler tek vatan diyenlerin yanındadır. Bizler sizlerden destek isterken son seçmene, son sokağa girinceye kadar mücadele etmeye, seçimden sonra da tüm imkanlarımızla çalışmaya söz veriyoruz” şeklinde konuştu. Güney’in ardından değerlendirmelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Allah’ın izni ile Büyükşehirde Tahir Hocamız, İzmit’te Sibel Gönül Hanımefendi, Ankara’da Cumhurbaşkanımızın gücü ile hizmetler kesintiye uğramadan artarak devam edecek. Bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olacağım” dedi. 
 
BU COŞKU İZMİT’TEKİ SONUCU GÖSTERİYOR
 
Coşkulu kalabalığı selamlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Bu coşkulu ve heyecanlı Kuruçeşme bir kez daha İzmit’teki sonucu gösteriyor. 31 Mart akşamı İzmit’te Sibel Ablamızı, Büyükşehir’de Tahir Hocamızı inşallah göreceğiz. Bizler seçim gecesine kadar sandıklarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 
KURUÇEŞME’Yİ VE İZMİT’İ KAZANDIRACAĞIZ
 
Kuruçeşmelilerin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür eden Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Bizler her zaman yolumuzu milletimizin yolu olarak belirledik. Şimdi yerel seçime ilk defa bir ittifak ile giriyoruz. Cumhur İttifakı sadece seçimden seçime bir araya gelen ittifak değildir. 15 Temmuz’da milletimizin kendi iradesi ile kurduğu bir ittifaktır. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan 7/24 çok çalışıyoruz. Allah’ın izni ve son nefesimize kadar Kuruçeşme için çalışacağımıza söz veriyoruz. Bizler büyükşehir ile uyumlu çalışarak hem Kuruçeşme’yi hem de İzmit’i kazandıracağız. Bu ekip gerçekten İzmit’e sevdalı bir ekip” şeklinde konuştu. 
 
HER ZAMAN SİZİN YANINIZDA OLACAĞIZ
 
Açıklamalarına devam eden Başkan Adayı Gönül, “Biz el ele, gönül gönüle mahallemizi yerinden yöneteceğiz. Düzenli aralıklarla mahalle meclisleri yaparak sorunlarımızı konuşacağız. Halkla birlikte yönetim yapacağız. Böylece her zaman sizin yanınızda olacağız. Başkana ulaşamadık demeyeceksiniz. Her bir kardeşime, hemşerime dokunacağız. Kadınlarımız, gençlerimiz ve yaşlılarımız için projelerimiz var. Girişimci olmak isteyen gençlerimizi teşvik edeceğiz, istihdam merkezleri kuracağız. Evde üretim yapmak isteyen kadınlarımız için internet üzerinden satış ve emeklilik imkanı sağlayacağız. Kreş desteği yapacağız. Okullarımıza hizmetli desteği sağlayacağız” dedi.
 
ÜRETECEĞİZ, ÇALIŞACAĞIZ, ÇOK HİZMET VERECEĞİZ
 
“Biz Kuruçeşme’nin ne beklediğini ve ihtiyaçlarını biliyoruz” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül “Bizler birbirimize güveniyor ve inanıyoruz. Kimseyi ayırmadan herkesin başkanı olacağız. Gönül belediyeciliğine çok önem veriyoruz. Belediyecilik dertlenmek, bir yaraya merhem olmak ister. Her bir insanımızın mutluluğu için gayret göstereceğiz. Her bir insanımızın mutluluk duyacağı bir İzmit için çalışacağız. Bu seçimlerden iyi bir netice almamız lazım. Üreteceğiz, çalışacağız, çok hizmet vereceğiz. Şehri kalkındıracağız, esnafımıza destek vereceğiz. Pazar gününe kadar hiç durmadan sokak sokak, karış karış çalışarak son taarruzu yapmamız lazım” ifadelerini kullandı. 
 
İKİ YAKAMIZ BİR ARAYA GELECEK
 
Konuşmasında projelerinden bahseden Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Biliyorsunuz bu bölgenin girişi de çıkışı da tek bir yerden. Hepimiz orda sıkışıyoruz. Yenidoğan’dan başlayıp koridoru yeniden düzenleyeceğiz. Gişeleri kaldıracağız, trafik rahatlayacak. İzmit’ten Derince istikametine giderken yolun düz hale getirilmesi için Kuruçeşme’deki gişeleri kaldırıp iki yolu düz hale getireceğiz. Gişeler kalkınca Kuruçeşme ile Plajyolu arası, yani iki yakamız bir araya gelecek. Bunun için bizim cezaevinin oradaki kavşakta bir düzenleme yapmamız lazım. İSU’nun Genel Müdürlüğü’nün bulunduğu İzmit tarafında bir arazi aldık. Bir kısmını kongre merkezi yaptık, 50 dönümlük arazinin olduğu yeri bir aktarma merkezi yapacağız” dedi. 
 
TRAMVAY KONFORUNDAN KURUÇEŞME’Yİ DE YARARLANDIRACAĞIZ
 
Konuşmalarının sonunda Büyükakın, “Lastik tekerli sistemle tramvay orada buluşacak. Allah’ın izniyle tramvay konforundan Kuruçeşme’deki kardeşlerimizi de yararlandıracağız. Bu projeyi yaptığımızda SEKA tünelinin oradaki kümelenme bile rahatlayacak. Derince’den buraya gelişte, bir kol oluşturacağız ve Kuruçeşme’ye rahat bir şekilde girilecek. Körfez’den başlayan Metro projesinin Kuruçeşme’de bir istasyonun da olacak. Karşımızda projelerini anlatacak kimse yok, kentin kuzeyini, güneyini doğusunu batısını bilmezler. Ama biz kentin 3 bin 505 kilometrekaresini biliyoruz. Sibel Gönül’le benim beraber çalışmamız için elinizden geleni yapın, bizi birbirimizden ayırmayın. Etrafımızdaki tüm dostlarımıza karşı ittifaktaki partilerin seçmenlerini doğru bilgilendireceğiz. Kapı kapı sokak sokak dolaşacağız ve Kocaeli’nden Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği vereceğiz inşallah“ diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.