BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’liler Reis’i böyle karşılayacak

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün miting için İzmit’e gelecek. Erdoğan saat 15.30’da Aracı ailesi tarafından anneleri adına yaptırılan KOÜ’deki Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi’nin açılışını yapacak. Saat 16.30’da da miting için Perşembe Pazarı alanına geçecek. 

19 Mart 2019 09:39
AKP’liler Reis’i böyle karşılayacak

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programlar kapsamında, eş zamanlı olarak tüm mahallelerde ziyaretler yapıldı. Milletvekilleri Emine Macit Zeybek, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, İlçe Başkanı Av. Ali Güney, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Önceki Dönem İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Önceki Dönem İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi adayları ve mahalle teşkilatlarının katılımıyla İzmit’in her bölgesinde ulaşılmadık vatandaş kalmadı. 

Sahada yaptıkları eş zamanlı ziyaretlerle büyük yankı uyandıran AK Parti’liler bir gün içerisinde binlerce vatandaşa ulaştı. Gerçekleştirilen programlarla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Av Ali Güney, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz mitingimizi  İzmit’e yaraşır bir şekilde yapmamız gerekiyor. İnanıyoruz ki İzmitli hemşehrilerimiz, her mitingde olduğu gibi bugün (19 Mart Salı günü) 16.30’da Milli İrade Meydanı’nı da yine hınca hınç dolduracak ve Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacaktır. Cumhurbaşkanımız da özellikle İzmit’e büyük önem veriyor. Burada halkımızın coşkusu ve yoğun katılımıyla Cumhurbaşkanımıza güçlü bir moral vereceğiz. Tüm halkımızı Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılamaya davet ediyoruz” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.