BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıra’yı gençlerimizle güzelleştireceğiz

Geçmiş dönemlerde AK Parti Gençlik Kolları’nda görev alan isimlerle bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, “Gençlerimizle dostluğum, yol arkadaşlığım çok farklı. Genç kardeşlerimize ayrı bir sevgim var” dedi 

17 Mart 2019 09:36
Kandıra’yı gençlerimizle güzelleştireceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. SKM programları kapsamında teşkilat buluşmalarının da gerçekleştiği Kandıra’da bu kez Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, 2011-2017 yılları arasında ilçe gençlik kollarında görev alan isimlerle bir araya geldi. Kandıra Belediyesi’ne ait Teras Cafe'de düzenlenen toplantıya geçmiş dönemlerde teşkilatlarda görev alan yöneticiler yoğun ilgi gösterdi.
 
 
“SORUMLULUĞUNUZ ÇOK FAZLA”
 
Toplantıya katılan gençlerle tek tek sohbet eden ve onların seçimlere yönelik görüşlerini alan Adnan Turan, “2002 yılındaki kuruluş sürecinden beri AK Parti teşkilatlarımızda gençlerimize her zaman büyük önem verildi. Cumhurbaşkanımız öncülüğünde 2023 hedefine doğru yürürken yine gençlerimizin omuzlarındaki sorumluluk çok fazla. Ben bu davaya hizmet eden gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Benim gençlerimizle dostluğum, yol arkadaşlığım çok farklı. Genç kardeşlerimize ayrı bir sevgim var” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.