BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kaplan Hürriyet’in afişi söküldü

Millet İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in Adalet Köprüsü yanı Kocaeli Barosu binası duvarına astığı dev afiş polisi gözetiminde indirildi. 

13 Mart 2019 11:27
Fatma Kaplan Hürriyet’in afişi söküldü

Bilindiği gibi bu afişle ilgili AKP’li kat maliklerinden gelen şikayet nedeniyle seçim kurulu tarafından kaldırılma kararı alınmıştı. Fatma Kaplan Hürriyet’e ait o afiş söküldü. Söküm işlemi sırasında Kocaeli Milletvekili ve İzmit belediye başkan adayı Av. Fatma Kaplan Hürriyet gelmez iken CHP İzmit ilçe başkanı Hakan Çakar hazır bulundu. 
 
KAMAN VE YILDIZ ORADAYDI 
 
Afiş sökülürken İyi Parti İl başkanı Şanbaz Yıldız ve Büyükşehir adayı Dr. Serdar Kaman oradaydı. Yıldız yaptığı açıklamada? Bir fotoğrafın verdiği rahatsızlık ve sökülmesi demokrasi dışı bir uygulamadır dedi. Sökülen afişin yerine şimdilik Türk bayrağı asılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.