BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeni Kandıra’ya merhaba diyeceğiz

Millet İttifakı’nın Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, hazırladığımız projelerimizle yeni Kandıra'ya 1 Nisan’da merhaba diyeceğiz’ dedi. 

11 Mart 2019 20:57
Yeni Kandıra’ya merhaba diyeceğiz

Millet İttifakı’nın Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, İl Başkan Yardımcısı Emre Evren ve meclis üyesi adayları Hüdaverdiler mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.Ercüment Şahin bu buluşmada şöyle konuştu:
 
Vatandaşlarımız dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Eksikliklerin ve problemlerin farkında olarak hazırladığımız projelerimizle yeni Kandıra'ya merhaba diyeceğiz. Birliği, beraberliği ve huzuru Kandıra'ya tekrardan getireceğiz. Güzel ev sahipliği, ilgileri için Hüdaverdiler muhtarı Mehmet Uçar ve hemşerilerimize gönülden teşekkürlerimi sunarım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.