BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’imize çok iyi bakacağız

Yeşilova ve Tepeköy esnafları ile kahvaltı sofrasında buluşan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “İzmit’imize çok iyi bakacağız ve caddelerimizi İzmit’imize yakışır hale getireceğiz” dedi. 

09 Mart 2019 14:20
 İzmit’imize çok iyi bakacağız

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Yeşilova ve Tepeköy esnafları ile bir araya geldi. Tepeköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Program kapsamında açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Düzenli olarak mahallelerin sorunlarını konuşacağımız meclis toplantıları yapacağız. Hem sizlere hesap vereceğiz hem de yerinde denetim ve yönetim yapacağız. Şehirler de insanlar gibidir doğar, büyür, ölür. O yüzden İzmit’imize iyi bakacağız. Caddelerimizi İzmit’e yakışır hale getireceğiz” dedi. 


KLASİĞİN ÜZERİNDE OLACAĞIZ

Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler her zaman rotamızı milletimiz yaptık. Demokrasiye inandık ve demokrasi hakemlerinin milletimiz olduğunu çok iyi bildik. Şimdi bir belediyecilik görevi için yola çıktık. Sıkmadık el, çalmadık kapı kalmayana kadar çalışıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Klasik belediyecilik anlayışının üzerinde olacağız. Samimiyet, tevazu ve gayret ile gönülden gönüle köprüler inşa edeceğiz. Bizler insanımızın iyi gününde, kötü gününde olmaya gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

İZMİT’E YAKIŞIR HALE GETİRECEĞİZ

Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “İzmit’i ortak akılla el ele yürüteceğiz. Teknolojinin imkanlarını sunarak hayatı kolaylaştıracağız. Sosyal belediyeciliğe devam edeceğiz. Caddelerimizi İzmit’e yakışır hale getireceğiz. Düzenli olarak mahallelerin sorunlarını konuşacağımız meclis toplantıları yapacağız. Hem sizlere hesap vereceğiz hem de yerinde denetim ve yönetim yapacağız. Şehirler de insanlar gibidir doğar, büyür, ölür. O yüzden İzmit’imize iyi bakacağız. Artık İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak bizlerin sorumluluğudur. İstiyoruz ki İzmit kazansın. Projelerimizi yaparken de gönül bağları kurarak çalışmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.