banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’nden çağrı

İzmit Belediyesi yetkilileri, geri dönüşüm ürünlerinin çöp olmadığı konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu. 

09 Mart 2019 22:40
İzmit Belediyesi’nden çağrı

Her geçen gün çevre duyarlılığının arttığı günümüzde atık olarak bilinen birçok materyal, geri dönüştürülerek hem ekonomiye hem de doğaya kazandırılıyor. Bu bilinçle hizmetlerine devam eden İzmit Belediyesi ekipleri her türlü atığı ayrı ayrı konteynerlerde depoluyor.
 
BİREYLERE ÖNEMLİ GÖREV DÜŞÜYOR 
 
Evsel atık konteynerleri ve geri dönüşüm konteynerlerinin üzerinde belirgin bir şekilde yazı ve görsel olmasına rağmen amacına uygun kullanılmadığına dikkat çeken İzmit Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri “daha temiz, daha yaşanabilir bir dünya, bir şehir için kurumlarımızla birlikte vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir.   Vatandaşlarımızın her atığın çöp değil, geri dönüşüme kazandırılacak atıklar olduğu bilinciyle hareket etmelerini rica ediyoruz” şeklinde konuştular. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.