BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet kadınlardan ayrı ilgi görüyor

İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet sık sık gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde özellikle kadınlardan büyük ilgi görüyor 

08 Mart 2019 11:36
Hürriyet kadınlardan ayrı ilgi görüyor

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, milletin içinde, millete kalbine dokunmaya devam ediyor. İzmit’in unutulmuş olduğunu ifade ettiği köylerine sık sık ziyaretler düzenleyen Hürriyet, özellikle misafir olduğu evlerde kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet partilileriyle birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Şimdiye kadar pek çok köyü ziyaret eden ve ziyaret ettiği her köyde projelerini anlatan Hürriyet’in hem köylere hem de kadınlara yönelik çözüm önerileri büyük ilgi görüyor. 
 

KADIN ÜRETECEK İZMİT KAZANACAK

“Geleceğimiz için üreteceğiz, üreten kadına destek sunacağız” kadınların hayata sunacağı katkıların önemine değinen Hürriyet, “Kadın üreterek, hem hayata hem de evine katkısını sunacak. Özel sektör ile işbirliği içerisinde kuracağımız ev atölyeleri ile kadın üretecek İzmit kazanacak. Yaşamın içinde özgür kadınlarımız, emeklerine yeni ve modern yorumlar getiren bir anlayışla ele alınarak istihdama katkı sunacak” dedi. 

YAŞAYAN, ÜRETEN, GÜVENLİ ŞEHİR İZMİT

Ev ziyaretlerinde sık sık kadınlarla bir araya gelen İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Her gittiğim yerde şunu önemle söylüyorum; Önceliğimiz Kadınlar, çocuklar ve gençler olacak. Yaşayan, üreten, yaratıcı, güvenli İzmit için kadınlar çok önemli bir öneme sahip. Kadınların şefkatli elleri ile İzmit daha mutlu bir kent haline gelecek. İzmitli kadınlar kendini ileriye taşıyacak, adımlarını güvenle atacak. Bunu sağlamak adına ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.