banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özümüz sözümüz birdir

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Yuvam Akarca Üst Yönetimi’ni ziyaret ederek bölge için istek ve önerileri dinledi. 

01 Mart 2019 04:14
Özümüz sözümüz birdir

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Yuvam Akarca Üst Yönetim BaşkanıAdem Elbaş ve yönetimini ziyaret etti. Yönetim binasında gerçekleşen buluşmaya AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Fatma Keskin ve Alikahya Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sevgi Koyun katıldı. Yuvam Akarca’nın istek ve önerilerinin dikkate alındığı görüşmede açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Bizler bu şehrin evladıyız. Özümüz, sözümüz birdir” dedi
 
 
BİZLER BU ŞEHRİN EVLADIYIZ
 
Katılımcı yönetim ile hareket edeceklerini söyleyen Cumhur İttifakı ve AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler, İzmit için yola çıktık. Hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmadan inşallah tüm şehrimizi kucaklayacağız. İzmit’te mahalle meclisleri kurmak istiyoruz. Muhtarlarımız, azalarımız, ada yönetimlerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ile hep birlikte kararlar alalım istiyoruz. Rutin halk meclislerimizi yaparak hem birlikte yönetmiş hem de birlikte denetim yapmış olacağız. Hizmetlerimizi yaparken gönül belediyeciliği de yapmak istiyoruz. Bizler bu şehrin evladıyız. Özümüz, sözümüz birdir” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.