BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet’ten Meclis Üyelerine teşekkür

İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Meclis üyeleriyle bir araya gelerek, çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür plaketi sundu.  

23 Şubat 2019 04:24
Hürriyet’ten Meclis Üyelerine teşekkür

Yuvam Hoşgör Pastanesi’nde düzenlenen programa CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra, CHP İl Başkanı Cengizz Sarıbay, İl Başkan yardımcısı Hüseyin Acurman, CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, ilçe yöneticileri ve İzmit Belediyesi Meclis CHP’li meclis üyeleri, katıldı. 


AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programda İzmit Belediyesi Meclis üyelerinin geride bırakılan dönemde verdiği emeklere tek tek teşekkür eden Belediye Başkan adayı Hürriyet, “15 arkadaşımız başarıyla bu kenti temsil ettiler mecliste bir emek ortaya koydular. Bugün öncelikle bu emekleriniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Kimseyi birbiriyle kıyaslamadık. Toplumun değişim beklentisi vardı. Özveri ve emekle çalışmak çok önemli. Kente kattığınız her değere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

ŞABAN SARIGÜLLE UNUTULMADI

Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Bu dönem görevleri sona erecek arkadaşlarımız bizim bir değerimiz. Bundan sonra da aynı çabayı göstereceğinizi biliyorum” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından İzmit Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür plaketleri sunulurken, CHP İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi merhum Şaban Sarıgülle de unutulmadı. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, merhum Şaban Sarıgülle’nin kızı Elif Sarıgülle Tan’a teşekkür plaketini sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.