BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Güney’e ziyaretçi akını

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney’e şehrin farklı dinamiklerinden hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 

23 Ocak 2019 15:10
Başkan Güney’e ziyaretçi akını

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kapsamında düzenlenen programlarla sahada çalışmalarına devam eden AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, makamında da tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Güney’e bu kapsamda; TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Abdulkadir Yılmaz ve yönetim kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut, Meclis Üyesi Aday Adayları Tolga Ok ve Osman Akkuş, Kocaeli Vanlılar Derneği, S.S. 5 Nolu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Lokman Aydemir ve Oda Başkanı Mustafa Kurt, Ali Güney’e ziyaretlerde bulundu.
 
ASLA MAHÇUP ETMEYECEĞİM
 
Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Güney, “Beni bu göreve layık gören değerli yöneticilerimizi asla mahcup etmeyeceğim. Tecrübeli ve birbirinden kıymetli isimlerin yer aldığı yönetimimizle daha güzel bir İzmit için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullanarak ziyaretler için teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.