İddialara göre Kazım Karabekir Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, aynı cadde üzerinde bulunan bir çay bahçesinde buluşan ve burada bir süre sohbet eden ikili daha sonra birlikte dışarı çıktı.
Bu sırada otomobiline yönelen O.M., görgü tanıklarının ifadesine göre, aracından aldığı çantadan çıkardığı tabancasıyla akrabası olduğu öğrenilen Servis Şoförü U.İ.’ye yakın mesafeden ateş etmeye başladı. U.İ.’nin ‘’Ateş etme ağabey ateş etme!’’ şeklindeki bağırışlarına rağmen tabancasını 6-7 kez ateşleyen O.M., daha sonra olay yerine gelen polise silahıyla birlikte teslim oldu.
O.M.’nin ailevi nedenlerle U.İ.’yi vurduğu belirtilirken, ağır yaralı olarak Gebze’de özel bir hastaneye kaldırılan U.İ. ‘nin karnına 2, kol ve bacaklarına ise 4 kurşun isabet ettiği öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, 6 adet boş kovanın yerlerini işaretleyerek, yolu bir süreliğine trafiğe kapattı
Kaynak: Darıca Gazetesi
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak






