BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Silahla öldürülen Karacan İzmit'te toprağa verilecek

Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, ziyaret için gittiği fabrikada bir işçi tarafından kendi silahıyla vuruldu. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Karacan hemen hastaneye kaldırıldı fakat kurtarılamadı. 

13 Kasım 2018 14:14
Silahla öldürülen Karacan İzmit'te toprağa verilecek

Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan lastik fabrikasına ziyarete gittiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Abdullah Karacan ile birlikte Lastik İş Sendikası Goodyear Fabrikası işyeri temsilcisi Osman Bayraktar ve Mustafa Sipahi’nin de vurulduğu öğrenildi 

KURŞUN BAŞINA İSABET ETTİ
 
Başına isabet eden kurşun darbesiyle ağır yaralanan Abdullah Karacan ve diğer yaralılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdullah Karacan doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

BUGÜN İZMİT'TE TOPRAĞA VERİLECEK

Silahlı saldırının Adapazarı Goodyear çalışanı Sedat U. tarafından gerçekleştirildiği de öğrenildi. Sedat U. polisler tarafından gözaltına alındı. Sedat U.'nun işyerinde yer değişikliği nedeniyle bir oda içerisinde görüştüğü Abdullah Karacan'la tartıştığı daha sonra da Karacan'ın masa üzerinde duran ruhsatlı tabancasını alarak tetiğe bastığı ortaya çıktı. Karacan'ın ölüm haberi sendika işçilerini de üzdü. Yüzlerce işçi İzmit Lastik-İş Sedikası Sosyal Tesisleri'nde toplandı. Karacan'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip İzmit Fevziye Camii'nden kaldırılarak Bağçeşme mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.