BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Haydar Akar, Muharrem İnce’nin Borçka mitinginde

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce mitinglerine hız kesmeden devam ediyor. Günde 2 ilde miting gerçekleştiren İnce 24 Haziran’a kadar 73 ilde miting gerçekleştirecek. Daha önce aday tanıtımı ve Rize mitinginde görev alan CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Salı günkü miting için Artvin’in Borçka ilçesine gitti. 

28 Mayıs 2018 17:59
Haydar Akar,  Muharrem İnce’nin Borçka mitinginde

AKAR; MECLİSTE CHP, KÖŞKTE MUHARREM İNCE

Geçtiğimiz Cumartesi günü büyük bir çoşku ile aday tanıtımı ve seçim bildirgelerini açıkladıklarını belirten Akar, bizim seçim bildirgemiz de insan yer alırken, AKP’nin seçim bildirgesi rant kokuyor dedi.

RANTDAŞ VE YANDAŞ İÇİN DEĞİL MİLLET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Seçim bildirgelerinde yer alan projelere değinen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 24 Haziran sonrasına işaret ederek Mecliste CHP, Köşkte Muharrem İnce olacak, tek düşüncemiz de millet olacak dedi. Akar, ilk bir yıl içinde 180 bin öğretmen ataması olacağına dikkat çekerek 24 Kasım Öğretmenler gününde tüm öğretmenlere bir maaş ikramiye verileceğini söyledi. Akar, işssizliği ilk 5 yıl içinde %5’in altına çekeceklerinin altını çizerek Anadolu Kalkınma Kuşakları ve Merkez Türkiye Projeleri ile 400 Fabrikanın açılışını sağlayarak yeni iş imkanları yaratacaklarını söyledi.

İSRAF VE YANDAŞ MUSLUKLARI KESİLECEK

Akar, 2015 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nin asgari ücret için 1400 TL açıklamasına kaynak nerde diyenlerin, seçim sonrası CHP projesini hayata geçirerek 1300 TL asgari ücreti hayata geçirdiklerinin altını çizerek günde 6 Milyon (trilyon) 4 ayda 747 milyon TL örtülü ödenek harcamalarının yapılmayacağını söyledi. Akar, son olarak kaynak nerde diyenlerin sadece saray harcamalarını gerçekleştirmezse 450 bin asgari ücretlinin maaşını karşılayabileceklerini bilmeyecek kadar savurgan bir anlayışta oldukları söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.