BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun yanındayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu ile ilgili açıklama yaptı. 

27 Şubat 2018 17:42
Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun yanındayız

Kemal Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: Ömer Gergerlioğlu, bir dönem Mazlum-Der Başkanlığı yaptı, doktorluk yaptı. İnsan haklarını savunduğu için güçlü ve önemli bir aktördü. Şiddeti övme suçundan 2.5 yıl hapse mahkum oldu. Bu tablo Türkiye’ye yakışan bir tablo değildir. Bir kişi düşüncelerini açıkladığı için ceza almamalı. Ömer Gergerlioğlu bu ceza ile karşı karşıya olduğunda şu açıklamayı yapıyor. “Umudumu yitirmeyeceğim, mücadeleme devam edeceğim.” Asla zulmün karşısında boyun eğmeyeceğiz.  Bu nedenle tutuklu bulunan Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun yanındayız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.