BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe İlçe Örgütü’nden Sarıbay’a ziyaret

CHP Kartepe İlçe Örgütü, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.  

23 Ocak 2018 13:32
Kartepe İlçe Örgütü’nden Sarıbay’a ziyaret

ÇALIŞMALAR SİSTEMLİ YÜRÜTÜLECEK

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretinizden şeref duydum. Yeni bir döneme girdik ve bu dönemde daha verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi. 3, 4 Şubat’ta yapılacak olan büyük Kurultay sonrasında tüm ilçe örgütlerinden bir isteği olduğunu dile getiren Sarıbay, “Büyük Kurultay sonrası en kısa sürede adaylarımız belirlenecek. Tüm ilçe başkanlarımdan, adaylarımız belirlendikten sonra hangi mahallede nasıl bir çalışma yapılması gerekir bunun raporunu, aydınlatıcı bir döküman hazırlamalarını istiyorum. Veri depolaması yapalım. Sistemli bir şekilde çalışmalar yürütülecek “ ifadelerini kullandı.

AMELE GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

Hayırlı olsun dileklerini ileten Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, “Biz Kartepe İlçe Örgütü olarak 2019’a kilitlendik. Sağlam bir ekip kurduk. CHP’yi Kartepe de kazandırmak için çalışacağız. Hiçbirimiz makam, koltuk peşinde değiliz. Bizde ego yok. Amele gibi çalışacağız. Biz ekip olarak inandık ve iddialıyız. 2019’da Kartepe Belediyesini alacağız “ diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.